Home

Demaneu pressupost sense compromís a:

labasteria@gmail.com

Obtindreu resposta amb rapidesa.

EFÍMERA

Aparadors, stands comercials, espais expositius, senyalització d’espais, events per a empreses, marques comercials i entitats públiques i per a particulars.

Stands comercials | espai per a la promoció d’una empresa dins d’un recinte firal, o a l’aire lliure. L’objectiu principal es la promoció de la marca, mostrar als clients, possibles nous clients i a la competència la filosofia de l’empresa.

Espai expositiu | distribució dels suports expositius en l’espai, analitzant les circulacions o creant-les segons l’interès del client. Pel que fa al suport expositiu es pot treballar com a parament amb aplicacions gràfiques, o com a construcció efímera seguint el discurs global de l’exposició.

Events amb de presència de marca | promoció d’una empresa a través de mostrar-se públicament o escollint als participants mitjançant invitacions. Poden ser en espais interiors i/o exteriors.

Events no comercials | festes privades, celebracions com bodes, batejos, entre altres. La intenció en aquest cas és la d’ambientar un espai i el discurs és molt més subjectiu per part del client.

GRÀFIC

Imatge corporativa | disseny del logotip. Normativa d’aplicació, targetes, papereria, retolació de cotxes, merchandising, vestuari, senyalística de l’entorn.

Naiming | Elecció del nom d’una nova empresa, publicació, esdeveniment, entre altres. Amb un estudi de mercat previ.

Displays | Roll-ups, banderoles, tòtems, pancartes i balles publicitàries.

Cartells | Format A4, A3 o altres, per anunciar la programació d’algun lloc, un esdeveniment futur i altres. Segons la complexitat d’aquest pot aparèixer il·lustració, fotografia i tipografia.

Flyers | Difusió ràpida d’un esdeveniment, producte comercial o algun canvi que es vulgui anunciar A vegades un flyer és l’adaptació d’un cartell.

Díptic ·Tríptic · Quadríptic | L’elecció d’un d’aquests desplegables anirà en funció de la informació que el client vulgui que hi apareix. I del temps que creguem que el lector hi voldrà dedicar. Per exemple, si la informació es purament comercial i directa (campanya ràpida de difusió d’un producte) utilitzaríem un flyer.

Eslògan | Frase que acompanya l’anunci d’un esdeveniment, a un nom, entre altres.

Anuncis | Per a publicacions, per a pàgines web, per a balles publicitàries. Poden ser de nova creació o l’adaptació del logotip, d’un cartell, entre altres.

Catàlegs · fulletons · revistes i llibres | Tot el que engloba el tema de publicacions. Un catàleg es un recull de productes per a mostrar per exemple a un client en canvi un fulletó és un imprès reduït de fulles grapades que ens serveix com a instrument de difusió publicitària, s’acostumen a enviar per correu, a donar en mà i punts de venda.

Packaging | envasos, etiquetes o embolcall de productes comercials. L’envàs guarda dos funcions guardar i embalar el producte i ha de ser atractiu a ulls del consumidor.

Infografies 3d | simulacions 3d d’espais interiors, exteriors i de packagins.

INTERIORISME

Projectes tècnics destinats a la projecció d’espais d’ús: comercials, residencials, expositius. Adaptats a les necessitats del client. Després de la recopilació de la informació facilitada pel client i l’anàlisi de les necessitats que ha de complir segons la funció, comencem a projectar l’espai tenint en compte les normatives marcades pels tècnics superiors, circulacions, il.luminació, materials de revestiment, mobiliari i pressupostos.

Oferint el servei complert: realització del projecte + gestió dels pressupostos + direcció del projecte d’interiorisme + plànols per als industrials + elecció de revestiments i mobiliari + il.luminació. O bé, una de les parts anteriorment especificades.

Abans de començar el projecte i durant la realització d’aquest hi haurà tot un seguit de reunions amb el client quedant aquest sempre al corrent de les decisions que s’han de prendre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s